Alles voor de fysiotherapeut | Een defect? Meld je hier | contact opnemen: Doe je hier

Over ons

Electro Medico - Samen in beweging

Sinds 1965

Electro Medico is opgericht in 1965 door dhr. Fruman senior. De huidige eigenaar, Gerard Speet, heeft het bedrijf in 2007 overgenomen om de organisatie nieuw leven in te blazen.


De afgelopen jaren draaien Robin en Frank de zaak, met nog een team van vier tot vijf freelancers om zich heen. Gerard blijft zijdelings betrokken. 


Wij leveren in principe in heel Nederland, maar mocht je toevallig iets nodig hebben op Curacao, dan komen we ook graag langs. 

Ons team
Ons team
Beweging is de kracht van het zijn

We geloven in leuk leven en bovenal dat beweging de kracht is van het leven. We willen de nadruk leggen op het ondernemerschap en de kracht van het oefenen. Het zijn is de kracht van het leven. Als partner willen we bijdragen aan een duurzame en creatieve samenwerking, waar altijd ruimte is voor verbinding en verbetering.


Door plezier centraal te stellen in de samenwerking, straalt de vrolijkheid door op de klant van de klant. Spelenderwijs elkaar ontdekken, met ruimte om elkaar te verbeteren. Dit doet goed aan elke samenwerking.

'Samen in beweging'

Daar waar onze apparatuur geleverd wordt, wordt het geld verdiend. Daarom stimuleren wij ondernemerschap bij onze klanten. 


'Samen in beweging' is een credo wat wij als organisatie echt doorleven. Wij doen ons best om de fysiotherapeut te ondersteunen in de optimale inrichting van zijn praktijk. Saaie dingen leuk maken is voor ons een belangrijke drijfveer. Het draait om meer dan het leveren van de juiste apparatuur.


We willen écht impact maken op de fysiotherapeut. Zij moeten zich kunnen focussen op de behandeling. De fysiotherapeut optimaal van dienst zijn, niet alleen op het gebied van de juiste  apparatuur, maar ook hoe zij verder kunnen als organisatie.

Ons team
Ons team
Behandelmethodes

Door de jarenlange kennis weten we binnen Electro Medico goed hoe de markt van de Fysiotherapeut werkt. Deze markt is de afgelopen jaren sterk veranderd. De fysiotherapeut is zich veel bewuster geworden van de organisatie rondom zijn praktijk.


Praktijken zijn commerciëler geworden, maar ook de kwaliteit is blijven stijgen. Daarnaast zijn er verschillende nieuwe behandelmethodes ontwikkeld. De belangrijkste daarvan zijn Deep Oscillation, Medische Fitness en Vliegwieltraining

Samenwerken?

Mocht je vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het weten. We denken graag met je mee! 


We komen graag jullie kant op, zodat we direct een kijkje kunnen nemen in je praktijk en direct kunnen adviseren. 


Lijkt het je leuk om een afspraak te maken? Neem dan contact op via info@electromedico.nl of bel naar 024 203 0213


Tot snel!

Frank & Robin. 

Ons team
Bel ons voor meer informatie

(024) 203 02 13

Stel gerust per mail een vraag

info@electromedico.nl

Clarico-Text-Image

Nieuwsbrief


Wekelijks versturen wij een nieuwsbrief met aanbiedingen,
kortingen en vaknieuws. Wil je eenvoudig op de hoogte blijven
van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan!

Inschrijven Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding!